Vernissage: The Art of Young Heart | Nuorten taidenäyttelyn avajaiset

10.09.2019 kl(o) 18, ArtBank Pargas | Parainen

Konstutställningens namn: The Art of Young Heart
Pågår: 11-30.9.2019, vernissage 10.9.2019 kl 18.
De unga konstnärernas namn: Lina Kronström (16), Taika Salminen (14), Suvi Samppa (16), Kira Rosenqvist (17).
Dessa unga konstnärers verk ger oss en bild av vad konstnärerna själva tycker är värt att sparas och dokumenteras i vår värld. Det kan vara en känsla, studie, teknik eller t.ex. en meme. Arrangör av utställningen är Konstklubb Pictura.

Nuorten taidenäyttelyn nimi: The Art of Young Heart
Kesto: 11.9-30.9.2019, Avajaiset: 10.9.2019 klo 18.
Nuorten taiteilijoiden nimet: Lina Kronström 16v, Taika Salminen 14v, Suvi Samppa 16v, Kira Rosenqvist 17v.
Nämä neljän nuoren työt esittävät maailmastamme otoksen niistä asioita, jotka heidän mielestään on tallentamisen arvoista. Se voi olla tunnelma, tutkielma, tekniikka tai esim. meemi. Näyttelyn järjestää Taidekoulu Pictura.

Taidekoulu Pictura haluaa rohkaista nuoria järjestämään omia näyttelyitään. Kaikenikäiset lapset ja nuoret tekevät upeita videoita/kuvia/animaatoita ja itseopiskelevat taiteen tekemisen tekniikoita netistä tai sovellusten kautta. Taidekoulu haluaa tukea näitä nuoria, jotka pohtivat mahdollisuutta kouluttautua taidealoille tai joita vain kiinnostaa itseilmaisu muun tekemisen ohella.  Nuoret voivat koostaa oman pienen tai suuren näyttelyn. Heidän ei tarvitse välttämättä olla taidekouluoppilaita.
Autamme paraislaisia nuoria näyttelyn järjestämisessä, mainonnassa ja rahoituksen saamisessa. ”Näyttely” voi tarkoittaa performanssia, nettinäyttelyä, perinteisempää näyttelyä pyykkinarulla, kahvilassa, kaupassa, suntissa, metsässä tai vaikkapa galleriassa.

Gratis | Ilmainen.